De Pelikaan filosofie berust op de passie voor regionale producten. Zij voert dit door in zowel de delicatessen als in de wijnen.
Het eten en drinken van producten van het seizoen en van eigen bodem, het liefst ambachtelijk bereid, is goed voor de mens en is bovendien vaak heel erg lekker.
Waddendelicatessen zoals bijvoorbeeld Cranberrysiroop en zeekruidenmosterd ( bekroond met een eerste prijs op de landelijke kaas- en delicatessenbeurs) zijn hier verkrijgbaar.
ELKE MAAND EEN UNIEKE PROEVERIJ
De Pelikaan houdt elke maand een unieke proeverij, steeds het eerste weekend van de maand op vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.30 uur en zaterdagmiddag van 12.00 uur tot 16.30 uur.
Welkom in het proeflokaal de Kunstkist, achter de wijnwinkel.
Voor de DELICATES + OPEN FLES dagen, wijn- en delicatessenproeverij in het proeflokaal ‘Galerie de Kunstkist’